E projektuar për secilën familje - Lama Hill po merr jetë në Shalën e Bajgorës

48 km nga Prishtina e 21 km nga qendra e Mitrovicës, në 1260 m lartësi mbidetare me klimë e ajër shumë të mirë, në një vend me trashëgimi të lartë historike po e ndërtojmë lagjen më të madhe e më të mirë në zonën e Shalës së Bajgorës në Fshatin Kovaçicë.

LAMA HILL HAPËSIRAT

ZGJIDH VILLËN

TËNDE

Villat në LAMA HILL janë të ndërtuara me stil modern dhe të sofistikuar

PËR MË SHUMË INFORMATA